Ce dorim de fapt

Ne propunem să oferim o nouă abordare a modului în care este privită comunicarea actuală prin intermediul serviciului de mail și anume comunicarea securizată doar între companii cunoscute și certificate de noi. Vă oferim o căsuță poștală unică care să vă reprezinte și asupra căreia să aveți controlul mesajelor primite. Încercam să implementăm conceptul de portal în mail, un spațiu unde puteți comunica știind cu siguranță cine este cine.

Scopul nostru

Deși momentan oferim acest serviciu doar în Galați, datorită faptului că suntem la început și verificarea fiecărui membru trebuie făcută de noi la sediul acestuia pentru a fi siguri că acesta reprezintă cu adevărat compania care va utiliza căsuța de mail, scopul nostru este să îl extindem la nivel național. Dorința noastră este de a schimba mentalitatea companiilor de a sta "ascunse" în spatele unor adrese de mail mai mult sau mai puțin de încredere. De fapt, credem că adevăratul nostru scop este de a acorda încredere 99% între partenerii de afaceri.

Rugamintea noastra

Cu riscul de a ne acuza că apelăm la latura sensibilă, rugămintea noastră este să ne ajutați să schimbăm, împreună, modul de a comunica într-un spațiu periculos și înșelător precum Internetul. De aceea vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și pentru viitoarea posibilă colaborare.